Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Βόμβα Αγγελόπουλων-Βόμβα Μπουρούση και το αβέβαιο μέλλον



Οι πιο πολλοί ΓΑΥΡΟΙ όταν άκουσαν για βόμβα των Αγγελόπουλων το μυαλό τους πήγε σε κάποια μεταγραφή όπως ήταν λογικό με βάση τις μεταγραφές των τελευταίων χρόνων!!!!Αλλά η φέτος η βόμβα ήταν ξενέρωτη και όχι όπως τις άλλες χρονιές!!!Οι Αγγελόπουλοι όπως το λέει και η ανακοίνωση τους (http://www.redplanet.gr/basket/apoxwroun-oi-aggelopoyloi.1127365.html) σιχάθηκαν από αυτά που γίνονται στο Ελληνικό μπάσκετ που τα βλέπει όλη η Ελλάδα εκτός από την "αντικειμενική" ΕΡΤ τα "αντικειμενικά" κανάλια και τις "αντικειμενικές" φυλλάδες!!!!Την κλεψιά που βλέπαμε όλοι αυτά τα χρόνια ο ΕΣΑΚΕ και ο "κύριος" Βασιλακόπουλος την έβλεπαν ρόδινη νίκη των απέναντι!!!Με αυτά και με αυτά οι άνθρωποι σιχάθηκαν και όχι άδικα!!!Σε αυτή την χώρα βλέπετε το να είσαι ηθικός και να μην θες να ανακατευτείς με το παρασκήνιο θεωρείτε βλακεία και μαλακία!!!!Βλάκες και χαζούς θεωρούσαν τους Αγγελόπουλους αδέρφια γιατί ήταν ηθικοί!!!Αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνεται αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα που δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε!!!Κατά την γνώμη μου οι αφοί Αγγελόπουλοι πρέπει να μείνουν στην ομάδα!!!Όχι γιατί είναι υποχρεωμένοι αλλά γιατί αγαπάνε τον Ολυμπιακό και το μπάσκετ!!!
Από εκεί και πέρα η βρώμα του ποδοσφαίρου πήρε σβάρνα και τον μπασκετικό Ολυμπιακό!!!Υπάρχει μια συνομιλία του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη που αποκαλεί τους προέδρους βλάκες!!!Αλήθεια Γιάννη αν εσύ που παίρνεις 1,8 μύρια τον χρόνο θεωρείς βλάκες του Αγγελόπουλους εμείς που παίρνουμε 480 πλέον βασικό τι πρέπει να θεωρούμε τα αφεντικά μας????
Είσαι πολύ λάθος Γιάννη και το ξέρεις!!!Αυτοί οι άνθρωποι σου έσωσαν την καριέρα γιατί αν δεν βρισκόταν τότε ο Ολυμπιακό να σε πάρει από την ΑΕΚ τώρα δεν θα ξέραμε που θα είσαι!!!Τέλος πάντων Γιάννη είσαι λάθος σε αυτή την υπόθεση και θεωρώ σωστή την απόφαση για διακοπή συμβολαίου!!!!Έδινες και την ψυχή σου σε κάθε ματς αλλά τώρα ξεπέρασες τα όρια!!!!στο καλό λοιπόν!!!Πάμε τώρα στην αντίδραση των παικτών!!!! Ο Γιώργος Πρίντεζης που ξέρουμε όλοι για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του αντέδρασε πρώτος για την αποχώρηση των Αγγελόπουλων μέσω facebook λέγοντας τα Εξής:"Δυστυχώς στη χώρα του φθόνου, της κακίας και της λαμογιάς, επιβιώνουν μόνο εκείνοι που τα κάνουν αυτά, γιατί σ' όλους φαίνονται αυτά φυσιολογικά ενώ όποιος πάει με το σταυρό στο χέρι σωστά και τίμια και με την προσωπικότητα του μπροστά, είναι μ@λ@κ@ς!!! Αυτή είναι δυστυχώς η ελληνική νοοτροπία ΠΑΝΤΟΥ σ' όλους τους τομείς. Από αθλητισμό μέχρι φοιτητές που ψάχνουν δουλειά!!!! Περαστικά σ όλους". και πρόσθεσε : "Δεν είχα καμία ενημέρωση, ούτε πληροφόρηση πως θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό. Και εγώ πριν λίγο το έμαθα, αλλά για να σου πω την αλήθεια το... περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα. Είχα την αίσθηση πως θα γινόταν αυτό ύστερα από τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο μήνα. Ήταν κάτι που φοβόμουν πως θα γίνει και δυστυχώς συνέβη. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν συμπαίκτη μου και ούτε με κάποιον από την ομάδα".Από εκεί και πέρα πήρε θέση ο Βασιλακόπουλος που ζήτησε μέχρι και συνάντηση με τους Αδερφούς για να τους μεταπείσει!!!!Δεν μου λες ρε Βασιλακόπουλε με τι μούτρα θα αντικρίσεις αυτούς τους ανθρώπους?? Που όταν σου έλεγαν για 50-50 και για ισονομία εσύ και όλος ο ΕΣΑΚΕ τους χλευάζατε????Δεν ντρέπεστε καθόλου κύριε Βασιλακόπουλε????Βέβαια γιατί τώρα που φεύγουν και οι Γιαννακόπουλοι πάει το Ελληνικό μπάσκετ νέκρωσε και για αυτό φταίτε εσείς!!!!Αν είναι δυνατόν μετά από τις σφαγές στα 3 από τα 4 φετινά ματς τον Ιούνιο οι γκρίζοι λύκοι όπως του λέμε εμείς οι γαύροι να μας έχουν σφάξει και να βγαίνει ο Συμεωνίδης και να λέει ότι η διαιτησία ήταν άριστη!!!Τώρα ή εσείς είστε μαλάκες που τα λέτε ή εμείς που παίζαμε τόσα χρόνια μπάσκετ και άλλαξαν οι κανόνες και δεν το μάθαμε!!!!!
Το άλλο μου παράπονο από κάποια άτομα από την ομάδα μπάσκετ είναι ότι κάποια άτομα περίμενα να πάρουν θέση με την μια!!!Ο Παπαλουκάς έπρεπε να είναι δίπλα στα αδέρφια από την αρχή γιατί εκτός από τα λεφτά που έπαιρνε έχασε τις πιο κρίσιμες βολές τις σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού!!!Και αντί να κάνει αυτό έβγαλε μια ανακοίνωση πριν λίγο καιρό λέγοντας ότι όλα ήταν αναμενόμενα!!!Δεν μου λες ρε Παπαλουκά!!!Εσύ από όλα αυτά μόνο αυτό κατάλαβες????Αν όντως αγαπάς την ομάδα όπως λες μείνε με ένα μικρό συμβόλαιο για να βοηθήσεις!!!!Αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωσή ούτε μια στο μύριο να γίνει αυτό το πράγμα!!!!
Πάμε τώρα στο αγωνιστικό σκέλος!!!
Επειδή οι άλλες ομάδες στην Ευρώπη δεν διοικούνται από χαζούς προέδρους με το που έμαθαν ότι φεύγουν οι Αγγελόπουλοι έπεσαν σαν τα κοράκια στους παίκτες του Ολυμπιακού μας!!!Η Τσσκα έκανε επίσημη πρόταση για τον Μίλος η Μπάρτσα θέλει τον Σπανούλη ο Γκόρντον υπέγραψε στην Γαλατά ο Χαλπερίν έφυγε ο Λουκάς έχει πρόταση από την Αγία Πετρούπολη και πάει λέγοντας!!!!Να σας πω την αλήθεια από τον Γκόρντον και τον Χαλπερίν δεν περίμενα κάτι άλλο!!!Ξένοι είναι και στο καλό να πάνε!!!Η περίπτωση του Μίλος είναι περίεργη γιατί πρέπει να κάνει  ο Ολυμπιακός Κίνηση ο Σπανούλης ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει και ο Λουκάς περιμένει τον Ολυμπιακό!!!Αν μείνει ο Μίλος ο Σπανούλης ο Μαυροκεφαλίδης ο Παπανικολάου ο Βασιλόπουλος ο Πρίντεζης ο Σλούκας και πάρουμε κάποια λαχεία από το ΝΒΑ θα φτιάξουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!!!!Αν και πιστεύω ότι οι Έλληνες παίκτες θα μείνουν στην ομάδα!!!Έμεινε και ο Προπονητής μας όποτε κάτι πάει να γίνει!!!
Από εκεί και πέρα στα εξωαγωνιστικά πιστεύω ότι οι Πρόεδροι έκαναν ένα λάθος!!!Έφυγαν την στιγμή που την κάνουν και οι απέναντι!!!Αυτό είναι το μόνο λάθος και πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνουν αλλά μεταγραφικά η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω και οι καλοί παίκτες πλέον λιγοστεύουν!!!!Αλλά κάτι θα γίνει!!Δεν μπορεί να μείνουν έτσι τα πράγματα!!!
Ο Κόσμος πάλι έδειξε από την αρχή ότι θέλουν τους αφούς στον προεδρικό θώκο!!!Έκαναν group στο facebook με τίτλο "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ" και κανόνισαν συλλαλητήριο στο ΣΕΦ για την επόμενη μέρα και μαζεύτηκαν 2000 άτομα και ζητούσαν την παραμονή τους στην ομάδα!!!!
Και επειδή το θέμα του Μπουρούση κάποιοι το συγκρίνουν με αυτό του Σοφοκλή που πήγε στην Ελβετία για δίαιτα!!!Παιδιά συμφωνώ σε αυτό που λέτε αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια σε αυτό το θέμα!!!!Ο Σοφοκλής ποτέ δεν γύρισε να πει σε κάποιον άσχετο με την ομάδα βλάκες του προέδρους σε αντίθεση με τον Μπουρούση!!!!
Την Κυριακή θα γίνει άλλο ένα συλλαλητήριο!!!


ΥΓ: Γιάννη είσαι το καλύτερο Σέντερ της Ευρώπης!!Είσαι στην καλύτερη Ηλικία έχεις άλλα 5 χρόνια μπάσκετ μπροστά σου και μιλάς με τον Bic Mak και λες την μια μαλακία μετά την άλλη!!!Είσαι άξιος της μοίρας σου στο καλό και να μας γράφεις


ΥΓ1: Πιστεύω ότι μέχρι την τρίτη μάλλον θα γίνει πρόταση για να μείνει ο Μίλος!!!Αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να χαθεί!!!Αλλά ότι και να γίνει του Εύχομαι καλή επιτυχία


ΥΓ2: Από άλλον περιμέναμε να πάρει θέσει(Παπαλουκά) άλλος πήρε(Πρίντεζης) ναι το παιδί που τότε στο ΣΕΦ γινόταν της πουτάνας οι παίκτες του λαγού ήταν στο κέντρο το ΣΕΦ ήταν κόλαση και αυτός με το χαμόγελο στα 
χείλη τραγουδούσε το "όποιος είναι βάζελος"


ΥΓ3: Η παραμονή του Ντούντα είναι πολύ θετική για τον Ολυμπιακό μας!!!Γιατί για να έμεινε ο Ντούντα θα πήρε
κάποιες εγγυήσεις


ΥΓ4: Το άλλο θετικό είναι η Παραμονή του Σπανούλη πρέπει να χτιστεί μια ομάδα πάνω σε αυτόν και τον Μίλος(αν μείνει)


ΥΓ5: Βαγγέλα ζήτα επειγόντως να δεις τα αδέρφια να τους αλλάξεις γνώμη!!!


ΥΓ6: Ο Κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι δίπλα στην ομάδα και ότι θέλει τους Αγγελόπουλους προέδρους!!!!Μέσα σε μια μέρα κανόνισαν να πάνε στο ΣΕΦ και μαζεύτηκαν 2000 άτομα


ΥΓ7: Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις και δεν εκπροσωπώ κανέναν!!!








ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ


Борис Делије