Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Από εβδομάδα για Έιντσον

Όπως αναφέρουν διάφορα site της χώρας μας και όχι μόνο ο Ολυμπιακός μας θα κάνει πρόταση συνεργασίας στο 31χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα Τσακ Έιντσον!!!Πολύ καλή επιλογή με καλό σουτ και πολύ καλές εμφανίσεις με την Μακάμπι!!!!Και ειδικά τώρα που η Μπάρτσα κάνει στην άκρη ανοίγει ο δρόμος!!!

Εκτός όμως από τον Έιντσον και άλλοι παίκτες ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό μας!!!Όπως ο Νίκος Ζήσης που είναι πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό και ένας παλιός γνώριμος από το πέρασμά του στους απέναντι Νίκολα Πέκοβιτς!!!Επίσης αν ψάξετε θα δείτε πως από τους απέναντι λήγει το συμβόλαιο σε 3 παίκτες και ο ένας εξ αυτών θα ήταν πολύ καλή επιλογή!!!!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Προς "Κύριο" Συμεωνίδη!!!!

Όπως διάβασα σε ένα αθλητικό Σάιτ και συγκεκριμένα στο gazzetta.gr(http://www.gazzetta.gr/article/item/200482-aneveke-epipedo-e-diaitesia) ο παλαίμαχος διαιτητής και νυν επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θεωρεί πως η διαιτησία τα πήγε καλά φέτος σε όλη την διάρκεια της σεζόν(κανονική και play off)Αλήθεια κύριε Συμεωνίδη για πόσο μαλάκες μας περνάτε???Αν η Εθνική το καλοκαίρι(Χωρίς Μπουρούση και μακάρι χωρίς κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού) τύχη διαιτησία σαν τον δεύτερο τελικό στο λαγοακα (να σφυρίζονται δηλαδή οι επαφές μόνο στην μία μεριά του γηπέδου και στην άλλη να παίζουν ξύλο) θα σας φανεί και εκεί τέλεια???Κύριε Συμεωνίδη δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα!!!Δεν είμαστε μαλάκες όπως προείπα!!!Έχουμε δικιά μας κρίση!!!Οκ βελτιώθηκε η διαιτησία!!!Πλέον το σφάξιμο χωρίς αναισθητικό έγινε κανόνας και νόμος!!!Απλά με αυτά που λέτε για ότι επακολουθήσει θα είστε υπεύθυνοι εσείς και η πολιτεία γιατί κύριοι ο κόσμους του Ολυμπιακού δεν θα ξανά ανεχτεί τέτοιες διαιτησίες!!!! 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το θέμα Μίλος Τεόντοσιτς!!!

Πέρσι στα καλά καθούμενα υπήρξε θέμα Μίλος Τεόντοσιτς!!!Όλοι έλεγαν ότι θα πάει στην Μόσχα για λογαριασμό της Τσσκα!!!Φέτος πάλι όλως τυχαίος υπάρχει πάλι θέμα Μίλος!!!Τον Θέλει η Μπάρτσα λέει!!!Αλήθεια σκεφτήκατε ποτέ ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Μίλος τον έχει ο Ολυμπιακός???Δεν πάει πουθενά ο Μίλος όσο έχει τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός!!!!

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Φτάνει ο πόλεμος στους Αγγελόπουλους!!!Φτάνουν τα παραμύθια κύριοι δημοσιογράφοι για να γεμίζετε σελίδες και να πουλάτε φύλλα!!Έλεος σας βαρεθήκαμε!!!

Το τελευταίο 24ωρο βλέπουμε έναν πόλεμο που κάνουν κάποιοι κατά των προέδρων μας στο Μπάσκετ!!!Κατά του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου!!!Φτάνει!!Οι πρόεδροι θα μείνουν όσο και αν κάποιοι(που υποτίθεται θέλουν το καλό του Ελληνικού μπάσκετ το οποίο πεθαίνει σιγά σιγά) και θα φτιάξουν και ομαδάρα!!!Το κακό όμως είναι ότι εκτός από τους δημοσιοκάφρους πόλεμο κάνουν και κάποια άτομα που δεν ξέρουν καν που βρίσκετε το ΣΕΦ!!!Φτάνει!!!Έχω ξενερώσει!!Όχι με την ομάδα αλλά με τον κόσμο!!!Αν είναι δυνατόν οι ίδιοι που σε όλα τα αθλήματα λένε Ολυμπιακός στα εύκολα και Θρύλος στα δύσκολα να γυρνάνε την πλάτη στην ομάδα!!!Απλά είναι ανύπαρκτοι!!! Τώρα μας θέλει η ομάδα κοντά τις!!!Στα εύκολα να το χέσω!!!Ακούω ότι μέχρι και οι παίκτες στην ομάδα είναι σκοτωμένοι!!!Αλήθεια στον ποδοσφαιρικό λαγό όλα είναι καλά έτσι??Ε λοιπόν κύριοι απλά ξεφτιλίζεστε!!!Και οι πρόεδροι θα μείνουν και οι παίκτες είναι πιο δεμένοι από ποτέ και η Θύρα 7 είναι κοντά στην ομάδα!!!!Η Θύρα 7 όμως όχι οι άλλοι!!!!Ο Ολυμπιακός είναι πιο δεμένος από ποτέ!!!Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ!!!Άλλωστε η ανακοίνωση υποστήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους Αγγελόπουλους τα λέει όλα!!!Μέχρι και για απομάκρυνση του Ντούντα και επιστροφή Ιωαννίδη άκουσα!!!Δηλαδή έλεος!!!!Πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια ο Μπασκετικός Ολυμπιακός δείχνει επιτέλους να φτιάχνει θεμέλια πάνω σε άσφαλτο και όχι πάνω σε άμμο(Βλέπε Γιαννάκη-Γκέρσον) και πάτε να δημιουργήσετε κλίμα!!Απλά δεν θα σας περάσει!!!!Όσο για τον Μίλος!!!Δεν θα πάει πουθενά ο τρελός!!!Θα μείνει στο Λιμάνι!!!!

Βαζελάκια και γκρι!!Του χρόνου δεν θα έχει ΣΕΦ!!Του χρόνου θα έχει Ελληνικό!!!Θα νιώθετε την ανάσα μας στο κατακόκκινο(από τις φάπες)σβέρκο σας!!!Το ΣΕΦ πλέον δεν με εμπνέει!!Είναι καταραμένο!!!Πάμε για την Νέα αυτοκρατορία!!!Άλλοι δηλώνουν δημόσια ότι θέλουν να πουλήσουν αλλά εκεί αβάβα έτσι???Είπαμε μεροκάματο είναι αυτό!!!!



Υ.Γ1 δεν αντιπροσωπεύω κανέναν απλά λέω την γνώμη μου!!!
Υ.Γ2 Αγγελόπουλοι όπως είπε και η Θύρα 7 μαζί θα γκρεμίσουμε το σάπιο κατεστημένο
Υ.Γ3 Όσοι βρίζετε την ομάδα και τους προέδρους είστε απλά λίγοι!!!
Υ.Γ4 Έιντσον και Ζήσης είναι καλές επιλογές αρκεί να έχουν το μυαλό στο κεφάλι και όχι πάνω από αυτό!!!!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Θα συνεχίσετε να τους ενισχύεται????Δεν είμαστε μαλάκες κύριοι!!Δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα

Λίγα λόγια για χθες!!!!(Προσωπικά για μένα είναι πρωταθλητές αυτά τα παιδιά)


1ον)Ρε όνειρα!!!Ναι πουλάκια μου σε εσάς μιλάω που έχετε σπουδάσει οικονομολόγοι!!!τι σας νοιάζει πόσα παίρνει ο παπαλουκάς και ο Σπανούλης????????εσείς τα δίνετε???από εσάς τα παίρνουν???
2ον)Πείτε μου ρε μάγκες τι άλλο θέλετε να κάνει ο Σπανούλης να του το πω του παιδιού!!!Να του πω: ρε Μπίλαρε μην το κάνεις έτσι βάλε 100 πόντους μόνος σου!!!!
3ον)Φτάνει πια με τους δήθεν ανώτερους γαύρους!!!Φτάνει ρε μαλάκες!!Μετά το Καραϊσκάκης ακούσαμε το μύρια όσα και το παίζετε ανώτεροί????
4ον)Όσο για τις βολές στο τέλος που λέτε!!ΑΝ τις έβαζε ο Παπαλουκάς και ο Λουκάς πιστεύετε ότι η τελευταία φάση με το σουτ του σάτο θα δινόταν φάουλ???Εγώ είμαι 1000% σίγουρος!!!!
5ον)Η Ομάδα χθες έπαιξε πάρα πολύ καλά!!!Με πάθος και με τσαμπουκά!!!Άσχετα που έχασε!!!!
6ον)Ρε μαλάκες είστε εσείς άξιοι να βρίζετε τους Αγγελόπουλους????επειδή πάτε σε 3 ματς το χρόνο???μην σώσετε και ξαναπάτε ρε μαλάκες!!
7ον)Παπαλουκά το θέλεις πάρα πολύ το ξέρω αλλά αυτή η Θέληση δεν σου βγαίνει σε καλό!!!Καιρός να γίνεις βοηθός του Ντούντα!!!
8ον)Το γέλιο του Ντούντα και η φάτσα του Μπουρούση στον Πάγκο ήταν όλα τα λεφτά στο φάουλ που έδωσε στον Σπανούλη στο τρίποντο!!!
9ον)Είστε αστείοι γαμώ τον ΕΣΑΚΕ την ΟΔΚΕ και την ΕΟΚ!!!Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος!!!!Του χρόνου στο ΣΕΦ θα γραφτούν έτσι????
10ον)Φταίμε και εμείς που το ΣΕΦ έγινε εκκλησία!!!
11ον)Μιλούσα με ένα παιδί χθες και του έλεγα κατάφεραν να κάνουν κάτι που δεν μπορούν στα άλλα αθλήματα!!!!Μας δίχασαν και για αυτό φταίμε εμείς!!!
12ον)Αυτή η ομάδα του χρόνου θα κάνει παπάδες!!!Ξέρω το βαρεθήκατε το "του χρόνου" αλλά αυτή τη φορά πρέπει γιατί όσοι ξέρουμε από μπάσκετ βλέπουμε ότι γίνετε καλή δουλειά!!!
13ον)Πηλοϊδη-Τανατζή και λοιπά κοράκια!!!το ντροπή σας είναι λίγο αλλά αυτό που θέλω να σας ευχηθώ δεν πρέπει να το πω δημόσια γιατί οι φιλοζωηκές θα με πάρουν στο κυνήγι!!!!
14ον)Άλλο ένα πέτσινο εξάφαπε και εξασφύριχτε!!!Βάλτε το στον κώλο όπως μόνο εσείς ξέρετε!!!!

Υ.Γ1 Ρε στο 93 και με γκολ οφσάιντ!!!!!!
Υ.Γ2 Πρέπει επιτέλους το ΣΕΦ να αρχίζει να θυμίζει εποχές Φασούλα και Ρίβερς
Υ.Γ3 Το Σεφ πλέον έχει γίνει καταραμένο!!!!Πάμε του χρόνου στο Ελληνικό!!!!
Υ.Γ4 Με Ντούντα στον Πάγκο δεν φοβάμαι τίποτα
Υ.Γ5 Οικονομολόγοι και λοιποί μαλάκες πούλο!!!!!Φτάνει πια να περιμένετε την ομάδα στην γωνία!!!!!
Υ.Γ6 Αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι πρωταθλήτές στις καρδιές μας!!!!

Ολυμπιακός-Βάζελος!! το σκορ στο μπάσκετ είναι 4-3 (4 καθαρά και 3 βρώμικα)
Ολυμπιακός-Βάζελος!! το σκορ στο Βόλλευ είναι 6-0
Ολυμπιακός-Βάζελος!! το σκορ στο πόλο είναι επίσης 5-0
Ολυμπιακός-Βάζελος!! το σκορ στην μπάλα είναι 1-1

Οι κούπες είναι 8-2 και ακόμα μιλάτε για πρωταθλητές σε όλα τα σπορ????
Ήρωας μας είναι ο Κέβιν ο Τζούριτς ο Δεληγιάννης και ο Μπουρούσης και Ήρωας σας είναι η Ρούξη η Χατζηνικολάου και όλη η γυναικεία ομάδα βόλλει σας ;)

Κατα τα άλλα οι φάπες είναι αμέτρητες!!!!!!!!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Έκτροπα στο (λαγ)οακα!!!!!

Έκτροπα στο οακα στην προθέρμανση της Θρυλάρας μας!!!Οι "αγνοί" λαγοί του βάζελου πετούσαν μέσα στο παρκέ ότι μπορείτε να φανταστείτε και κάποιοι από αυτούς έφτασαν πάνω από την φυσούνα που δεν υπήρχε το δίχτυ αλλά οι δυνάμεις των "προστάτεψαν" την ομάδα μας!!!!Απομίμηση ανδρών Ντροπή των οπαδών!!!!!!!!!! Κάνε το διπλό ρε Θρυλάρα και ξέρανε τους λαγούς!!!!!!!!

Και τώρα ο τελικός των τελικών για τον Ολυμπιακό μας!!!

Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου και μάλλον έχουν δίκιο!!!Σήμερα στις 10 η ομαδάρα μας παίζει με την χειρότερη και την πιο βρώμικη ομάδα του κόσμου!!!!Στο τέλος του τρίτου τελικού οι οπαδοί μας φώναζαν διπλό μες στο οακα!!!Το πιστεύουν όπως το πιστεύουν και οι παίκτες!!!Τους έχουμε αρκεί ο "κύριος" non call να μην αρχίσει τα δικά του!!!Φωτιά μες στο οακα ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!